Wednesday, January 12, 2011

mr. a***a*

adeh! cerita pasal si a***a* ni lak. em. dua orang dengan nama yang sama. orang yang pernah meng-happykan aku. even sekejap je but sangat bermakna. orang yang buat aku dah takde perasaan untuk ber-couple. orang yang aku jumpa di tempat yang sama. orang yang aktif bersukan. orang yang agak gila gila. orang tinggalkan aku sebab ada orang lain. em. banyak persamaan dorang. disebabkan tu lah aku tak berani nak amek risiko untuk couple lagi. juga aku tak berani untuk kenal ngan sesiapa yang bernama a***a*. cukup lah dorang buat aku macam ni. em. aku tak kan buat taik kat lelaki lain kalau dorang tak buat taik kat aku. aku tau aku salah sebab menghukum lelaki yang tak salah. aku akan try untuk tak buat macan tu lagi. em. aku dah TAWAR HATI kat mana mana lelaki. maybe sebab ada sayang lagi kat mereka tu kot. kalau kita boleh hilangkan ingatan kita sesuka hati, aku nak hilangkan ingatan pasal dorang. aku tak nak ingat apa apa lagi pasal dorang. kalau masa boleh diundur, aku tak nak kenal ngan dorang pun. apa yang aku dapat? SAKIT je. em. but, semua tu mustahil. mana boleh nak hilangkan ingatan or undurkan masa. so, aku redha je lah. aku terima semua ni. benda dah jadi kan~

1 comments:

JIA : ) said...

amek award yaaa